Подорож одного дня
|
|
solomon | Дата: Воскресенье, 08.08.2010, 13:38 | Сообщение # 181 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
|
|
| |
solomon | Дата: Воскресенье, 08.08.2010, 13:41 | Сообщение # 182 |
Генерал-лейтенант
|
|
|
| |
solomon | Дата: Воскресенье, 08.08.2010, 13:42 | Сообщение # 183 |
Генерал-лейтенант
|
Сообщение отредактировал solomon - Воскресенье, 08.08.2010, 13:44 |
|
| |
solomon | Дата: Воскресенье, 08.08.2010, 13:48 | Сообщение # 184 |
Генерал-лейтенант
| А тепер детально як знайти скелю: рухаючись від Бродів у селі Пониква повертаємо ліворуч, далі потрібно їхати по гравійці 7,5 кілометрів, у селі Підгір’я перед ставком повертаємо праворуч по головній дорозі, минаємо Підгір’я, проїжджаємо через Переліски в напрямку гори, з гравійки не звертаємо, поруч із горою буде розвилка з трьох доріг, праворуч гравійка, прямо заросла травою ґрунтовка, ліворуч добре протоптана ґрунтовка, повертаємо ліворуч, рухаємось по ній 400 м, не більше і по правій стороні під лісом видніється знак – схема розміщення скелі, а далі орієнтуємось по ній, до скелі можна доїхати по грунтовці.
|
|
| |
solomon | Дата: Воскресенье, 08.08.2010, 13:49 | Сообщение # 185 |
Генерал-лейтенант
| Координати скелі "Троніг", сам перевіряв
Сообщение отредактировал solomon - Воскресенье, 08.08.2010, 13:51 |
|
| |
ingvar2 | Дата: Вторник, 10.08.2010, 00:16 | Сообщение # 186 |
Admin
| Я рад что ты опять на колёсах! Защита хорошая. Путешествие класное - я смотрю ты вошёл во вкус по бездорожью и грязи ездить?
|
|
| |
solomon | Дата: Вторник, 09.11.2010, 22:10 | Сообщение # 187 |
Генерал-лейтенант
| Ще одна поїздка і знайоммство в реалі
|
|
| |
solomon | Дата: Вторник, 09.11.2010, 22:14 | Сообщение # 188 |
Генерал-лейтенант
|
|
|
| |
solomon | Дата: Вторник, 09.11.2010, 22:20 | Сообщение # 189 |
Генерал-лейтенант
|
|
|
| |
solomon | Дата: Вторник, 09.11.2010, 22:25 | Сообщение # 190 |
Генерал-лейтенант
|
|
|
| |
solomon | Дата: Вторник, 09.11.2010, 22:27 | Сообщение # 191 |
Генерал-лейтенант
|
|
|
| |
solomon | Дата: Среда, 10.11.2010, 21:21 | Сообщение # 192 |
Генерал-лейтенант
| Цьогорічна осінь видалась досить теплою і сприятливою для недалеких поїздок. Ловлячи кожен погожий вихідний день здійснюю невеличкі подорожі по околицях, так само було і минулого вихідного, правда чуть інакше. Якось одного вечора отримав повідмлення від мотокомовського форумчанина з пропозицією десь прокатнутись, він придбав новий скутер і хоче його випробувати на великі відстані, але сам не наважується їхати так як скута ще добре не знає. зустрілись на передодні вихідного, попутчик Славік виявився досить цікавим, веселим і адекватним співрозмовником, домовились що виїждаємо в неділю зранку, маршрут я запропонував, Остріг - Рівне - Дубно - Тараканів - Кременець - Остріг, приблизно 250км, вистачить на перший раз, головними визначними місцями були Острозький і Дубенський замки. а також форт у селі Тараканів, що неподалік від Дубно. Неділя, ранок, сонячно але прохолодно, на термометрі +2, трава покрита легким інієм, виїжджаю
Зустрілись на окраїні Славути, заправили повні баки і рушили в напрямку Острога на оглядини замку. Ще холодновато хоча сонце піднімалось все вище і вище, трішки замерзли руки, зупинились на перекур, відігрілись чуть і помчали далі. В Острозькому замку надовго не затримувались, пару фотокок і далі в Дубно і Тараканів
|
|
| |
solomon | Дата: Среда, 10.11.2010, 21:33 | Сообщение # 193 |
Генерал-лейтенант
| До Рівного добрались швидко, лише разок зупинив гаєць, перевірив доки і відпустив. Нова дорога від Рівного до Дубно - супер, рівненька, розмітка суперова та й ще обочина асфальтована шириною 1,5-2 м, машин було мало і ніхто не заважав інколи зупинялись щоб зробити пару фоток
|
|
| |
solomon | Дата: Воскресенье, 14.11.2010, 18:56 | Сообщение # 194 |
Генерал-лейтенант
| В Дубенськом замку на довго не затримались, наша головна мета - Тараканівський форт, до якого залишилось всього пару кілометрів. Форт знаходиться на окраїні села Тараканів, знайти практично неможливо, так як знаходиться в лісосмузі, з дороги абсолютно не видно, незавадив би хто знає місцезнаходження форту, однак я вже раніше був там у 2008-у, тому знайшли без проблем. Підїхали ближче, на території фортеці завжди чимало народу гуляє як місцевих так і приїжджих, хто на авто, була і компанія на мотиках з лвьівської обл. Скути залишили біля центрального входу, а самі пішли на оглядини. Форт вражає своєю величчю і неповторністю, продуманістю і функціональністю, в середині безліч різних ходів і коридорів, кімнат, над землею два поверхи і під землю ще декілька. В першу поїздку з собою не брав фонарика тому не заходив всередину, адже там дуже темно і небезпечно, головна небезпека - великі отвори у підлозі або шахти що проходять через декілька поверхів, а там така темнота, що абсолютно нічого не видно, жодного промінчика світла недоходить з зовні, товариш розказував, що там чимало людей покалічилось і були навіть трагічні випадки. А ми чуть пройшлися підвалами і казематами, дуже вразило те, що кругом було чисто, тепло, адже у підвалах стабільна температура і сухо, що сприяє збереженню будівлі, я не бачив жодного обвалу всередині, ніде не обсипається штукатурка, таке враження що хтось недавно провів там ремонт, однак форту вже десь 100 з лишком років
|
|
| |
solomon | Дата: Воскресенье, 14.11.2010, 19:13 | Сообщение # 195 |
Генерал-лейтенант
| Гуляли по розвалинам десь із три години, однак же час повертатися додому, адже осінній день короткий, а додому нам їхати ще 140 км. Щоб не вертатись додому по тому ж маршруту вирішили їхати через Кременець. На вїзді до Кременця гарна стелла і я вирішив підїхати і сфотографуватись, однак сталось не так як бажалось, неподалік паслась бурьонка і побачивши нас почала на радощах трішки "биковать", ганять і стрибать, напевно не хотіла ділитись територією і травичкою, довелось фоткатись біля іншої стелли, що знаходиться на вїзді до міста із сторони Тернополя. Там зробили пару фоток і рушили не поспішаючи додому, мені дуже подобається та дорога (Кременець - Остріг) так чк там майже немає машин, особливо у вихідні, і ніхто не заважає, а покриття нормальне лише ближче до острога трішки гірше. О сьомій вечора я вже був вдома. Ось так ми і прокатнулись.
|
|
| |