Ось і закінчилась наша подорож тривалістю 10 днів, а на морі були фактично 1 день, решта все десь катались по визначних місцях, більшість яких із запланованих ми так і не відвідали, основна причина. що ми були не готові, а саме: краще їхати на легку, тиждень на крим це дуже мало, для бездоріжжя потрібно легкий ендуро. Всього проїхали 3000 км, зроби 700 фоток, назнімав декілька гектарів відео і отримали море вражень.
Це що, я один дивився ? Ні хто ні чого сказати не хоче ?! Да класнюще кіно получилось !!!!! Мене жабиська мало не проковтнула !! А якщо серйозно - молодці, я ВАМИ пишаюсь !!!!!
У нас просто немає слів через те ніхто і не пише. Молодці звичайно, не побоялись їхати в таку далечінь. Бажаю щоб у цьому році коллекція поїздок тільки поповнювалась.
Я ещё в первый день начал смотреть и закончил через 3 дня, смотря в удовольствие каждый день по куску. Мне понравилось. Я таких длительных поездок не совершал, тут Саша у нас неоспоримый рекордсмен. Как съезжу, то только тогда смогу по достоинству оценить то, что они сделали. И ещё не раз буду пересматривать. Молодцы!